Logo

Book et møde

Hvad drømmer du om? Hvad er dine planer? Har du spørgsmål til økonomi? Book et møde og lad os tage en uforpligtende snak.

Adm. direktør John Fisker

"Vi er en solid bank, som man trygt kan betro sine bankforretninger!"

En solid bank

Vi har leveret solid rådgivning siden 1886, og det vil fortsat være vores fundament.

Vi vil gerne opfattes som en nærværende bank, der sætter sig ind i kundernes situation og er i stand til at give et hurtigt svar, når der er behov for det. Og vi vil gerne opfattes som en fleksibel bank, der ikke er stor, men som alligevel kan tilbyde et fuldt sortiment til både privat- og erhvervskunder.

Ved hjælp af dygtige og kompetente medarbejdere har vi udviklet os til en af Danmarks mest solide banker. Vores kreditpolitik har bragt os uden om de værste tab, og vi har i flere år haft den bedste egenkapitalforrentning i nogen dansk bank.

Vi har altid fokus på at gøre tingene hurtigt og effektivt, og det betyder, at vi kun bruger 36 øre for hver krone, vi tjener. Det er grundlaget for, at vi har kunnet tiltrække kunder og forretninger fra hele landet.

Især har vi mange forretninger inden for finansiering af læger og tandlæger, finansiering af vindmøller og investeringsrådgivning.

Uforpligtende møde

Lad os tage et uforpligtende møde i banken, over telefonen eller gerne hjemme hos dig.

Hvis du synes om os, og du gerne vil skifte til os, så skal vi nok ordne al papirarbejdet og kontakten til dit nuværende pengeinstitut. Og naturligvis er bankskiftet gratis for dig.

Besværligt? Ikke spor!

Det er ikke svært at skifte til os, for vi tager os af det hele. Se folderen "Bankskifte - rent praktisk" her.

Må vi også blive en del af dit liv?

Forhåbentlig har du lyst til at prøve os af. Stil os et spørgsmål om din privatøkonomi og få et gratis, men solidt svar.