Logo

Klinik- og praksisfinansiering

Lån til klinik eller praksis

Vi samarbejder med mange nyetablerede læger og tandlæger over hele landet, og det har givet os et godt indblik i alle de problemer og muligheder, der er forbundet med etablering eller køb af praksis. Så godt et indblik, at vi for mange år siden etablerede en specialafdeling, hvor erfaringen er samlet på ét sted. Kort sagt: Vi har erfaringen og overblikket.

Uforpligtende tilbud

Vi giver dig gerne et tilbud på finansieringen, uden at du forpligtes på nogen måde. Hvis ikke du er tilfreds med lånetilbudet, behøver du ikke tage imod det.

Vi har altid konkurrencedygtige priser, og idet vi er en Full-Service bank, vil det være naturligt at vælge os til finansieringen af din praksis.

Kompetencer, tillid og tilgængelighed

Det er de tre nøgleværdier, vi arbejder med

  1. Kompetencer: Vi er specialister i læge- og tandlægefinansiering og har over 20 års erfaring med at rådgive læger og tandlæger i hele landet om deres privatøkonomi samt klinik- og praksisøkonomi.
  2. Tillid: Vi er bygget på personlige relationer og gør meget ud af at have et tæt forhold til vores kunder.
  3. Tilgængelighed: Når du kontakter os, går vi i gang med det samme og er til stede igennem hele processen. Vi sammensætter en individuel løsning, der passer til lige præcis dine behov.

Amer Tica, chef for Læge- og tandlægefinansiering

Podcast: Økonomi i praksis

For dig, der ejer en praksis eller ønsker at gøre det

Altid konkurrencedygtige priser

Det vil være naturligt at vælge os til finansieringen af din praksis

Vælger du lån med variabel rente, kan en del af lånebehovet eventuelt finansieres via en kassekredit med mulighed for udnyttelse af overskudslikviditet.

Du kan også vælge et lån med løbetid på f.eks. 5, 7, 10 år eller mere - og med fast rente i hele lånets løbetid.

Som lægernes og tandlægernes foretrukne bank vil vi altid have konkurrencedygtige priser - samtidig med at vi kan håndtere samtlige relevante bankydelser.

Ingen stiftelsesomkostninger

Hos os beregner vi hverken dokumentgebyr eller stiftelsesprovision ved finansiering af praksis.

Renten netop nu?

Prisen på lånet eller kassekreditten ændrer sig løbende. Kontakt vores specialafdeling og få den dagsaktuelle pris. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet - og du forpligtiger dig ikke.

Det er os, du træffer

Vi arbejder udelukkende med finansiering af klinik og praksis, og vi kan garantere dig ekspertviden inden for området.