Totalkredit KundeKroner

En fordel ved at have lån i Totalkredit

Hvad er KundeKroner?

KundeKroner er en rabat, som du kan få, når du har et lån i Totalkredit. Har du et realkreditlån, bliver rabatten automatisk trukket fra din bidragsbetaling hvert kvartal. Se videoen for mere information.

Hvis du har et prioritetslån i dit pengeinstitut, som er overdraget til finansiering i Totalkredit, bliver rabatten hvert kvartal automatisk trukket fra din rentebetaling. Hvis dit prioritetslån er overdraget til finansiering i Totalkredit, modtager du besked om dette fra dit pengeinstitut.

Så mange KundeKroner kan du få

Dine KundeKroner afhænger af restgælden på dit lån. Du kan få 0,15% årligt af din restgæld i rabat frem til 31. december 2023. Hvor mange KundeKroner, du kan få efterfølgende, afhænger blandt andet af Totalkredits resultater, og hvor meget tilskud Totalkredit måtte modtage fremover fra Forenet Kredit.

Har du fx et lån på en million kr., kan du få 375 kr. pr. kvartal i rabat svarende til 1.500 kr. om året.

Dit skattefradrag for rente- og bidragsbetaling reduceres med rabatten.

Youtube video thumbnail

Hvad er KundeKroner? Denne film beskriver kort hvad KundeKroner er, og forklarer, hvor meget du kan få I KundeKroner, hvis du har et Totalkredit-lån. KundeKroner er en rabat på bidragsbetalingen, og er en af fordelene ved at Totalkredit er foreningsejet.