Selvbetjening - et overblik

Her er et overblik over selvbetjeningsmulighederne for bankens privatkunder

Kasser i afdelingerne

Bankens afdelinger er kasseløse, og du skal derfor langt hen ad vejen bruge vores selvbetjeningsløsninger, når det drejer sig om kontanter og valuta.

Visa/Dankort og Mastercard

Det er vores klare anbefaling, at man har to betalingskort. Hvis det ene kort går i stykker, bliver spærret, bliver stjålet eller andet, så har man altid et ekstra kort kort. Opbevar dem evt. separat. Visa/Dankort og Mastercard supplerer hinanden særdeles godt, og Mastercard kan fås med rejseforsikringer m.m.
Se mere om betalingskort her.

Børn fra 13 år kan få et Mastercard Debit med saldokontrol. De kan derved ikke bruge flere penge end der står på kontoen.

Pengeautomater (ATM)

I Ringkjøbing Landbobanks og Nordjyske Banks pengeautomater kan bankens kunder gebyrfrit hæve 10.000 kr. i bankens åbningstid og 6.000 kr. uden for bankens åbningstid. I andre pengeinstitutters pengeautomater kan der være andre beløbsgrænser og der betales et gebyr på op til 8 kr.

Du kan også hæve euro i bankens pengeautomater for modværdien af 10.000 kr. i bankens åbningstid og 6.000 kr. uden for bankens åbningstid.

I de fleste af vores pengeautomater kan du indsætte både danske kroner og euro på din konto.
Du kan se en oversigt over bankens pengeautomater her.

Valuta

Euro kan købes i bankens pengeautomater uden gebyr for modværdien af 10.000 kr. i bankens åbningstid og 6.000 kr. uden for bankens åbningstid. Få andre valutaer kan bestilles i Netbank, hvilket p.t. koster 50 kr.
Euro kan indsættes i bankens pengeautomater til din konto, men øvrige valutaer kan vi ikke modtage. Så køb ikke mere valuta end du har brug for. Se mere om valuta her.

Kontanter

Kontanter kan du hæve i pengeautomaterne. Ved særlige behov bedes du kontakte din rådgiver.
Se en oversigt over bankens pengeautomater her.

Mønter

De fleste afdelinger har en mønttæller som vores kunder er velkommen til at bruge. Beløbet indsættes på din konto. Se en oversigt over afdelinger med mønttællere her.

Netbank og Mobilbank

Med Netbank og Mobilbank har du det fulde overblik over din økonomi. Du kan overføre penge, betale regninger, handle værdipapirer og meget mere. Netbank og Mobilbank inkl. fri adgang til Hotline koster p.t. 37,50 kr. pr. kvartal.

App’s til mobiltelefon

  • Mobilbank: Bankens egen app der giver dig overblik over dine konti og depoter samt en masse funktioner.
  • MobilePay: Til overførsler og betaling af varer.
  • Apple Pay: Bruger du iPhone eller Apple Watch kan du betale i butikker med telefon eller ur.
  • MitID app: Du godkender med MitID direkte på telefonen. Nemt og sikkert.

Mere information