Logo
Partnerskab med SEB

Partnerskab med SEB

Her finder du information om det strategiske partnerskab mellem Ringkjøbing Landbobank og SEB, og hvilken betydning det har for dig som kunde.

Ringkjøbing Landbobank har indgået et strategisk partnerskab med SEB med det formål at styrke tilbuddene til kunderne. Det betyder, at Ringkjøbing Landbobank repræsenterer SEB på Private Banking-området i Danmark, og SEB repræsenterer Ringkjøbing Landbobank uden for Danmark.

Alle de Private Banking tilbud, som SEB tidligere tilbød i Danmark, er nu at finde i Ringkjøbing Landbobank.

Ringkjøbing Landbobank er en full service bank med speciale inden for Private Banking. Vi kan derfor tilbyde dig alle bankens produkter oven i de fordele, du har kendt fra SEB. Vores to banker bygger begge på tætte relationer til kunderne, og vi kan sammen tilbyde et endnu bedre Private Banking produkt i fremtiden.

Med partnerskabet har RingkjøbingLandbobank oprettet en ny afdeling i København. Den ligger i samme bygning som SEB, og SEB’s nuværende medarbejdere er flyttet med. Har du tidligere været kunde i SEB, så vil du således nu blive betjent og serviceret af den samme rådgiver, som du allerede kender.

Dine investeringsaftaler fortsætter naturligvis uændret, og den rådgivning og pleje, du har, fortsætter, som den er i dag.

Vi er klar til at svare på spørgsmål

Hvis du har spørgsmål til partnerskabet med SEB, til dit kundeforhold eller andre forhold i øvrigt, er du meget velkommen til at kontakte os.

Vi glæder os til samarbejdet. Vi er ydmyge over at have fået muligheden for i samarbejde med SEB, at vise dig vores passion for Private Banking samt for at kunne tilbyde en større produktpalette. Det ser vi som et godt og solidt grundlag for vores fremtidige samarbejde.Partnerskab med SEB

Global rækkevidde gennem kontorer i London, Luxembourg og Singapore

Internationale investeringsløsninger, realkreditfinansiering og daglige bankforretninger klares af dedikerede specialister

imgimgimg
Asien — Singapore
SEB
50 Collyer Quay #12-03
OUE Bayfront
Singapore 049321
Luxembourg
SEB
4, rue Peternelchen
L-2370 Howald

Storbritannien — London
SEB
One Carter Lane
London, EC4V 5AN

 

CEO John Fisker byder velkommen

Partnerskab med SEB

Afdelinger - Private Banking

Her finder du information om afdelinger, medarbejdere m.m.

Vi har Private Banking afdelinger i byerne Ringkøbing, Aarhus, Holte, København, Herning, Aalborg og Vejle - men vi betjener kunder over hele landet.

Vil du høre mere om Private Banking, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 9732 1166 eller ringe direkte til en af vores afdelinger nedenfor.

Private Banking Holte

Tlf. 7624 9550, holte@landbobanken.dk
Se medarbejdere, åbningstider m.m.


Private Banking Aarhus

Tlf. 7624 9760, aarhus@landbobanken.dk
Se medarbejdere, åbningstider m.m.


Private Banking Herning

Tlf. 7624 9770, herning@landbobanken.dk
Se medarbejdere, åbningstider m.m.


Private Banking Ringkøbing

Tlf. 9732 1166, pb@landbobanken.dk
Se medarbejdere, åbningstider m.m.

Private Banking København

Tlf. 7624 9640, pb-kbh@landbobanken.dk
Se medarbejdere, åbningstider m.m.


Private Banking Aalborg

Tlf. 9870 3800, pbaalborg@landbobanken.dk
Se medarbejdere, åbningstider m.m.


Private Banking Vejle

Tlf. 7624 9780, vejle@landbobanken.dk
Se medarbejdere, åbningstider m.m.