En nordjysk bank med forstand på landbrug

Kompetent rådgivning indenfor:

  • Drifts- og anlægsfinansiering
  • Bedriftsudvidelse
  • Generationsskifte
  • Gældspleje

For at styrke vores rådgivning til landbruget har vi valgt at samle vores landbrugsrådgivere i et LandbrugsCenter i Hjørring. Som den lokale bank har vi altid spillet en aktiv rolle i udviklingen af landbruget - via sagkyndig rådgivning og gunstige økonomiske løsninger.

Det er fortsat vigtigt at have en bank, der kender landbrugserhvervet til bunds og har forståelse for de vilkår, landbruget arbejder under. Og det er netop vores styrke.

Hos os får du en personlig rådgiver med den fornødne kompetence, så du altid kan regne med et hurtigt svar - og det kan være nok så afgørende, hvis en gunstig mulighed eller et godt tilbud pludselig dukker op.

Vi besøger dig gerne på din gård

Vi forlader ofte skrivebordet i banken. Når der skal snakkes investeringer i landbruget, sker det ofte bedst hos dig - en nærkontakt, som vi lægger stor vægt på. Det skaber en langt bedre baggrund for en god snak om tingene, når du er på hjemmebane, og samtaleemnerne er synlige.

Specialfunktioner giver ekspertise

Erhvervslivet stiller krav til specialviden. Derfor kan du også trække på vores specialfunktioner indenfor: Udland, investering og likviditet.