Dyrlæger

Vores specialafdeling for dyrlæger hjælper med finansieringen af din praksis

Vi har et godt indblik i alle de problemer og muligheder, der er forbundet med at etablere eller overtage en dyrlægepraksis. Vi har derfor etableret en specialafdeling, hvor erfaringen er samlet på ét sted. 

Uforpligtende tilbud!

Vi giver dig gerne et tilbud på finansieringen uden at du forpligtes på nogen måde. Hvis ikke du er tilfreds med lånetilbudet, behøver du ikke tage imod det. Vi har altid konkurrencedygtige priser, og idet vi er en Full-Service bank, vil det være naturligt at vælge Landbobanken til finansieringen af din dyrlægepraksis.

Ring til en af os eller skriv til dyrlaegegruppen@landbobanken.dk, så er du godt på vej til egen dyrlægepraksis - til den helt rigtige pris.

Vores erfaring kan komme dig til gode

Finansiering af dyrlægepraksis håndteres af vores specialafdeling, der - udover at rådgive om de specifikke problemstillinger i praksis - tillige kan være behjælpelige med privat bil- og boligfinansiering, placering af overskudlikviditet og meget mere. 

Altid konkurrencedygtige priser

Vælger du lån med variabel rente, kan en del af lånebehovet eventuelt finansieres via en kassekredit med mulighed for udnyttelse af overskudslikviditet. Du kan også vælge et lån med fast rente, med løbetid på f.eks. 5, 7, 10 år eller mere - og med fast rente i hele lånets løbetid.

Renten netop nu?

Prisen på lånet eller kassekreditten ændrer sig løbende. Derfor bedes du ringe til vores specialafdeling og få den dagsaktuelle pris. Vi garanterer, at du ikke bliver skuffet - og du forpligtiger dig ikke.

Derfor har geografiske afstande ingen betydning 

Det spiller ingen rolle om du bor i Jylland eller et helt andet sted i landet. Du vil opleve, at vi er en bank, der er tæt på vores kunder, for mulighederne er mange hos os:

 • Mulighed for Visa/Dankort samt Mastercard med rejseforsikring
 • Netbank og Mobilbank
 • Lønservice til medarbejdere
 • FI-kort (Indbetalingskort til patienter, der selv skal betale). Beløbet går direkte ind på driftskontoen i banken og skal ikke først på Girokonto.
 • KonvoLetBetaling (Kuvertløsning til betaling af regninger)
 • Formuerådgivning (Private Banking)
 • Finansiering i fremmed valuta samt aktiv gældspleje
 • Investeringer
  - Ejendomme - i eller uden for virksomheden
  - Rådgivning om pensionsopsparing kontra opsparing i virksomheden
  - Optimal placering af overskudslikviditet i virksomheden

Vores telefoner er mere åbne end de fleste bankers:

Mandag-onsdag: 8.30 - 16.15
Torsdag: 8.30 - 18.15
Fredag: 8.30 - 16.15

Det er os, du træffer

Vi arbejder udelukkende med finansiering af praksis, og vi kan garantere dig ekspertviden inden for området.