Lån

Du skal ikke vente længe for at få svar på din låneforespørgsel i Nordjyske Bank. Ofte kan vi svare her og nu - og har vi de relevante oplysninger, får stort set alle svar indenfor 24 timer. Du kan nemlig forvente hurtige beslutninger i Nordjyske Bank.

Frimåned - spring ydelser over på dit lån

Efter aftale med din rådgiver kan du få Frimåned, som giver dig mulighed for at springe over op til 12 ydelser på dit lån. Du vælger selv, hvornår du vil have en ydelsesfri periode, og hvor mange af de 12 måneder du vil tage i forlængelse af hinanden.
 

Attraktiv rente

Det er langt billigere at låne til dit tv, møbler eller lignende i banken frem for hos forhandleren. Vores rente er særdeles konkurrencedygtig.

Ingen firkantede kasser

Vi er ikke bundet af firkantede kasser eller regler, når vi yder lån til vores kunder. Vi ta’r nemlig udgangspunkt i dine ønsker og behov, når vi sammensætter dit lån. 

Billån

Vores billån er absolut konkurrencedygtigt - bare prøv os af

Billån

Billån fra 2,95% ved køb af bil

Pulje på 100 mio. til nordjyske biler! 

Overvejer du at skifte bil, så overvej samtidig at få den finansieret hos os. Vi har afsat en pulje på 100 mio. til nordjyske biler - og det til en rente fra kun 2,95% p.a. med lave oprettelsesomkostninger.

Beregn dit billån

Kontakt en af vores filialer og hør mere.

Et låneeksempel:
Lån 300.000 kr. Hovedstol 311.610 kr. Variabel rente pt. 2,95% p.a. Månedlig ydelse før skat ca. 4.109,39 kr. Løbetid på 7 år. Omkostninger: 4.500 kr. til banken og 7.110 kr. i offentlige afgifter. Effektiv rente 2,983%. ÅOP 4,1%. Samlet tilbagebetalingsbeløb ca. 345.185 kr.