Vinderne af Nordjyske Banks foreningspris 2020

Dommerkomiteen har fundet de 3 vindere, der hver modtager 33.333 kr.

For andet år i træk hyldes det gode sammenhold i de nordjyske lokalforeninger med Nordjyske Banks foreningspris. Nu løfter vi sløret for årets tre vindere:

Nemizis Network, Hjørring

Ungdomsklubben Nemizis Network, der har eksisteret siden 2010, danner rammen om et solidt netværk af lokale unge med meget forskellig baggrund, som i fællesskab gør et stor stykke arbejde for Hjørring Kommune. Foreningen har et stort ønske om at forny ungdomsklubbens faciliteter, så medlemmer trives, når de samles i klubben. Med prisen kan projektet blive en realitet.

Biersted Idrætsforening

Biersted Idrætsforening, der har eksisteret siden 1935, brænder blandt andet for at understøtte børn og unge med særlige behov som autismespektrumforstyrrelser. I den forbindelse ønsker foreningen at opføre en sansemotorisk multihal i tilknytning til den lokale idrætshal, der skal danne ramme om aktiviteter for børn og unge med specielle behov i deres skole- og fritidsliv. Der kommer foreningsprisen som en god hjælp.Østkystens Guld

Østkystens Guld, der har eksisteret siden 2017, er en sammenslutning af frivillige i de seks små landsbyer Voerså, Lyngså, Præstbro, Mølholt, Ørtoft og Stidsholt. Det er foreningens målsætning at fastholde og skabe fællesskab på tværs af landsbyerne gennem forskellige aktiviteter indenfor blandt andet musik, natur, sport og fritid. Foreningen har senest ønsket at etablere en købmandsbutik, som skal være samlings- og mødested for hele lokalområdet, og med prisen kan der desuden etableres en café, hvor borgere kan mødes over en kop kaffe.