Vinderen af Årets Villavej 2017 er fundet

Hele 312 indstillinger blev det til i konkurrencen om ”Årets Villavej 2017” som banken og Ejendomsmæglernes Fond har afholdt i juni måned. Vinderen er nu fundet, og dommerkomiteen har peget på Moltkesvej i Dronninglund.

Der er kommet indstillinger fra Læsø, Brovst, Skagen, Bælum, Hobro, Arden, Aalborg, Frederikshavn og alt der imellem -  ja fra hele Nordjylland. Der er fra "gamle" veje, der er fra ny-udstykkede veje, der er fra veje med eget orkester, rejseklubber, madklubber, facebookgrupper, veje med diverse "priser", ølbænke ja selv en årlig bilvaske-dag har vi hørt om og meget mere.

Moltkesvej er udpeget som vinder på grund af bl.a. følgende forhold: Egen vejsang, Facebook gruppe for beboerne, vejfest, kagekonkurrencen "Den Gyldne Kagerulle", Halloween for børnene, konkurrence om det bedst julepyntede hus, nabohjælp, feriehjælp, fælles arbejdsdag, fælles flagning, fælles fødselsdag for de - på et tidspunkt - mange 6-årige drenge og selvfølgelig et væld af store og små nabo-tjenester.

Vi siger tusind tak til de 311 øvrige indstillere. Det har været fantastisk at opleve, at der i Nordjylland er rigtig meget godt naboskab. På baggrund af den store respons i år forventer vi at gentage konkurrencen igen i 2018. Vi ønsker en god sommer til alle :-)