Sikker nethandel med SecureCode

"Verified by Visa", "Mastercard ID Check" og "Dankort Secured by Nets" sender dig en kode på sms, når du handler i netbutikker.

Du bliver automatisk tilmeldt disse 3D Secure sikkerhedsløsninger:

Sikkerhedsløsningerne "Verified by Visa", "Mastercard ID Check" og "Dankort Secured by Nets" knytter dit mobiltelefonnummer til det betalingskort, som du ønsker at bruge til at handle med på nettet. 

Hver gang du gennemfører en handel på nettet og ønsker at betale med dit kort, får du tilsendt en SMS med en engangskode, som du skal indtaste på hjemmesiden for at gennemgøre betalingen. 

Tidligere skulle man selv tilmelde sig 3D Secure sikkerhedsløsningerne, men nu bliver betalingskort og mobilnummer automatisk knyttet til hinanden.

Hvis dit kort ikke er blevet automatisk tilmeldt, eller hvis du ønsker at ændre det mobilnr. der er tilmeldt løsningen, kan det ske her:

Nets.eu

"Dankort Secured by Nets"

Du kan blive mødt af sikkerhedsløsningen "Dankort Secured by Nets", når du handler med dit Dankort (og Dankort-delen af dit Visa/Dankort) i netbutikker. Du modtager en engangskode via SMS, hvis du handler for over 450 kr. Du har også mulighed for at validere dit køb med NemID, hvis du ikke kan modtage SMS.

"Mastercard ID Check" og "Verified by Visa"

Du modtager en engangskode på SMS, når du bruger et internationalt betalingskort i en netforretning der anvender "Verified by Visa" eller "MasterCard ID Check". Når du, efter endt tilmelding, modtager en kode via SMS på din mobiltelefon, skal du taste koden ind på det skærmbillede, som kommer frem i forbindelse med dit varekøb.