Aktieanalyser

Nordiske aktieanalyser fra ABG Sundal Collier

Er du kunde hos os og har du Netbank, kan du tilmelde dig adgang til nordiske aktieanalyser fra ABG Sundal Collier. Analyserne er på engelsk og dækker ca. 250 nordiske, børsnoterede selskaber - her iblandt de største danske selskaber.

Her kan du se ABG Sundal Collier's forside.

ABG Sundal Collier's forside med aktieanalyser

Eksempel: Her er et overblik over FLSmidth.

Et overblik over aktieanalyser på FLSmidth

Tilmelding

Er du kunde hos os og har du NetBank, kan du her tilmelde dig adgangen til nordiske aktieanalyser fra ABG Sundal Collier. Analyserne er på engelsk!

Har du ikke Netbank, kan du læse mere og tilmelde dig her.

Udfyld nedenstående felter og tryk 'Send'. Herefter kontrollerer vi oplysningerne og sender dem videre til ABG Sunddal Collier, hvorfra du vil modtage en e-mail med brugernavn, adgangskode og videre information. Bemærk, at e-mailen, du vil modtage fra ABG Sunddal Collier er på engelsk og har emnet "Welcome to ABGSC - RESEARCH on the Web : NEW ACCOUNT".
Oplysningerne sendes krypteret via en sikker forbindelse (Secure Server).

Hvis du allerede har modtaget brugernavn og kode, kan du logge ind her.

Tilmelding til ABG aktieanalyser

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.

Disclaimer

De aktieanalyser, der lægges ud på vores website, er baseret på troværdige oplysninger og en gennemgående analyse. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for investeringer, der foretages på baggrund af nævnte anbefalinger. Vi anbefaler, at en investering altid foretages på basis af specifik og professionel rådgivning.

Aktieanalyserne er ikke og skal ikke opfattes som en fuldstændig analyse af noget selskab, branche eller værdipapir. Aktieanalyserne er baseret på informationer, der er gennemgået omhyggeligt, men vi garanterer ikke for analysernes fuldkommenhed og påtager sig intet ansvar for dispositioner foretaget på baggrund af analysernes informationer og vurderinger.

Aktieanalyserne kan ændres uden varsel. Aktieanalyserne er ikke og skal ikke opfattes som et tilbud om eller en opfordring til at købe eller sælge noget værdipapir.

Brugernavn og adgangskode er personlige og må ikke videregives til andre. Aktieanalyserne stilles gratis til rådighed for kunder hos Ringkjøbing Landbobank, der samtidig har NetBank.

Ved at tilmelde dig aktieanalyserne, accepterer du ovenstående.