Generalforsamling i Nordjyske Bank

Med et deltagerantal på ca. 3.000 kunne banken igen i år byde velkommen til Danmarks største generalforsamling, som blev afholdt i Arena Nord i Frederikshavn med transmission til Aalborg Kongres & Kultur Center i Aalborg.

Generalforsamlingen blev gennemført i henhold til den udsendte dagsorden.

Der var stor tilfredshed med bankens opnåede resultater for 2017, som blev godkendt af de fremmødte aktionærer. Generalforsamlingen fulgte bestyrelsens indstilling om at udbetale udbytte på 30 % af resultatet efter skat, svarende til 4,40 kr. pr. aktie.

De 21 repræsentantskabsmedlemmer, der var på valg, blev alle genvalgt. Konsulent Ingeborg Thusgaard fra Frederikshavn udtrådte som følge af vedtægternes aldersbestemmelser, hvorefter repræsentantskabet består af 62 medlemmer.

Generalforsamlingen fulgte også indstillingen om at genvælge Beierholm, Statsautoriseret Revisionspartnerselskab.

Bestyrelsesformand Mads Hvolby overrakte donationer til to lokale hospicer.

Hospicechef Anette Agerbæk fra KamillianerGaardens Hospice i Aalborg modtog som den ene et gavekort på 50.000 kr. til en længe ønsket massagestol. Massagestolen havde stået på ønskesedlen i mange år, og med flytningen til Vangen i Nørresundby vil der blive plads i refleksionsrummet.

Den anden donation gik til Hospice Vendsyssel i Frederikshavn, som ligeledes modtog et gavekort på 50.000 kr. til et billede af maleren Sten Karlsen fra Frederikshavn.

Hospicechef Anette Agerbæk modtog i hospicechef Birgitte Nielsen fravær gavekortet på Hospice Vendsyssels vegne.

Repræsentantskabets efterfølgende konstituering

Umiddelbart efter generalforsamlingen blev der afholdt repræsentantskabsmøde, hvor de fire bestyrelsesmedlemmer, der var på valg, alle blev genvalgt.

Repræsentantskabet genvalgte apoteker Henrik Lintner som formand for repræsentantskabet, og direktør Poul Søe Jeppesen blev genvalgt som næstformand for repræsentantskabet.

Bestyrelsens efterfølgende konstituering

Bestyrelsen konstituerede sig efterfølgende med praktiserende landinspektør Mads Hvolby som formand og autoforhandler Sten Uggerhøj som næstformand.

Efter generalforsamlingen blev de traditionelle gule ærter med tilbehør indtaget i Aalborghallen, mens der blev serveret en tapas-tallerken i Arena Nord i Frederikshavn.  Begge steder blev de efterfølgende timer tilbragt i hyggeligt selskab med bankens bordformænd, venner og bekendte.

Læs referatet af generalforsamlingen i den udsendte selskabsmeddelelse

Du kan se billeder fra generalforsamlingen herunder.


Knap 1.100 aktionærer til generalforsamling i Arena Nord i Frederikshavn

Hospicechef Anette Agerbæk modtog gavekort til KamillianerGaardens Hospice og Hospice Vendsyssel