Møder og adgang til banken

Banken har åbent for rådgivningsmøder - både online, på telefon og fysisk

Du kan igen besøge bankens afdelinger uden forudgående aftale. Det er ikke længere et krav, at du bærer mundbind, men vi har stillet mundbind frem ved indgangene, som du er velkommen til at benytte.

Generelt: De fleste møder med banken kan nemt afholdes digitalt eller telefonisk. Du har dog også mulighed for at aftale et fysisk rådgivningsmøde, hvis det er den bedste løsning for dig. Vi beder dig om at aftale et tidspunkt, inden du besøger os. Det kan du gøre ved at kontakte din kunderådgiver. 


Sammen kan vi mindske risikoen for smittespredning

I banken følger vi myndighedernes opfordringer meget nøje. Vores anbefalinger for møder og besøg i vores afdelinger er ene og alene hensyn til både bankens medarbejdere og bankens kunder.

Vi opfordrer alle vores kunder til at følge myndighedernes generelle anbefalinger, så vi sammen kan mindske risikoen for spredning af coronavirus.

  • Bliv hjemme, hvis du har symptomer på Covid-19.
  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder.
  • Begræns den fysiske kontakt – undgå f.eks. håndtryk.
  • Hold passende afstand til medarbejdere og andre kunder.
  • Vask hænder ofte og/eller brug håndsprit.
  • Følg myndighedernes opfordringer på coronasmitte.dk

coronasmitte.dk kan du læse mere om coronavirus, og hvad du kan gøre for at undgå smitte.

Kasserne er lukket og åbner ikke igen. Brug venligst pengeautomater i stedet.

Antallet af transaktioner i bankens fysiske kassefunktioner har gennem en længere årrække været faldende, og næsten alle kunder bruger i dag betalingskort. Dette har medført, at behovet for fysiske kasser er stærkt reduceret, og vi har derfor lukket de sidste kasser. I de fleste af bankens pengeautomater kan du både hæve og indbetale penge, og langt de fleste steder kan du også hæve euro. Hvis du har behov for bestilling af Visa/Dankort eller Mastercard til brug i pengeautomater og til betaling i butikker, bedes du kontakte banken eller din rådgiver.

Vi opdaterer løbende denne hjemmeside

Hvis myndighederne udstikker nye retningslinjer, der påvirker banken, informerer vi her på siden. Vi anbefaler derfor, at du jævnligt besøger denne hjemmeside.

Vi er klar med hjælp og rådgivning

De økonomiske konsekvenser af udbruddet af coronavirus er så markante, at de påvirker mange af bankens kunder.

Såvel virksomheder som familier oplever en pludselig og betydelig usikkerhed omkring deres situation. Der kan være tale om midlertidig nedgang i omsætning eller indkomst. Ændringer som kan medføre udfordringer i forhold til den kortsigtede likviditet.

Banken har et stort ønske om at hjælpe så mange som muligt sikkert igennem den krise, vi sammen er havnet i - og i den forbindelse har banken lanceret en række tiltag.

  • Banken tilbyder gebyrfri bevilling af henstand i op til 3 måneder på boliglån, billån, leasingaftaler og forbrugslån.
  • Ligeledes tilbydes gebyrfri bevilling af henstand i op til 3 måneder på Totalkredit-lån, hvor det teknisk er muligt – alternativt gebyrfri etablering af bevilget overtræk til betaling af terminsydelsen.

Bankens rådgivere står i det hele taget klar og er godt klædt på til at rådgive og vejlede vores kunder i denne, for mange, meget svære situation. Vi er tæt på vores kunder. Det giver os mulighed for at træffe hurtige beslutninger og lave fleksible løsninger med baggrund i de konkrete behov. Det gælder såvel erhvervskunder som privatkunder.

Rejseforsikring og coronavirus

Har du et Mastercard Guld eller Mastercard Platinum, kan Privatsikring hjælpe med allerede betalt depositum for feriehuse, campingpladser og -lejligheder, hvis du selv har planlagt og bestilt rejsen.

Flybilletter og pakkerejser er ikke omfattet af denne dækning, her skal du fortsat kontakte din rejsearrangør, eller flyselskab, angående aflysning.

Privatsikring kan kontaktes vedr. refundering af depositum på telefon 33 55 37 20.Både Privatsikring og LOPI Mastercard har lavet hjemmesider med informationer om, hvordan du er dækket med din rejseforsikring, hvis den er tegnet igennem dem. Du kan finde link til siderne herunder.

Privatsikring: Rejseforsikring og coronavirus

LOPI Mastercard: Rejseforsikring og coronavirus