Årets Villavej

Har I gjort en ekstra indsats for hinanden på vejen eller i ejerforeningen i det seneste år med Corona?

Godt naboskab og sammenhold skal igen belønnes. Ejendommæglernes Fond og Nordjyske Bank stiftede i 2017 prisen Årets Villavej, der har til formål at få gode idéer frem i lyset til, hvordan nordjyderne kan få størst mulig glæde af sine naboer. Og det har aldrig været mere end aktuelt end det seneste år, hvor vi virkelig har stået sammen mod Corona.

Oplysninger om konkurrencen

Hvem kan deltage?

Alle villaveje og ejerforeninger i Nordjylland kan indstille sig selv, hvis de synes, de har gjort noget ekstraordinært for sammenholdet i et Corona-år, der har været et svært år for alle. Det kan eksempelvis være, at man hjælper hinanden med at handle ind, hvis nogen har været ramt af karantæne, at man tjekker op på, at alle på vejen er ok, eller at man sørger for, at ingen skal sidde alene, når familien bor langt væk og ikke kan komme på besøg.

Vi vil naturligvis også gerne høre fra jer, der bare har et fantastisk naboskab hele året rundt  også når vi ikke er ramt af en pandemi.

Udfyld formularen nedenunder og kom med en god begrundelse, hvorfor det netop er jeres villavej, der skal vinde.

I kan sagtens deltage igen, selv om I har deltaget tidligere.

Sidste frist for indsendelse er fredag den 21. maj, og vinderen findes og offentliggøres i uge 23.

Præmier

1. præmien er på op til 10.000 kr. og skal dække udgifterne til em aktivitet eller en ting, som hele vejen kan få glæde af.
2. præmien er et gavekort på 5.000 kr.
3. præmien er et gavekort på 2.000 kr.

Dommerpanelet

Dommerpanelet består af Steen Royberg (formand for Ejendommæglernes Fond), Claus Algren (Ejendomsmægler og valuar MDE, Estate Algren) og Claus Andersen (direktør i Nordjyske Bank).

Indstilling til Årets Villavej

Send

Felter er obligatoriske og skal udfyldes.