Årets Villavej

Vil I være Årets Villavej i Nordjylland og vinde en vejfest?

Godt naboskab og sammenhold skal igen belønnes. Ejendomsmæglernes Fond og Nordjyske Bank stiftede i 2017 prisen Årets Villavej, der har til formål at få gode idéer frem i lyset til, hvordan nordjyderne kan få størst mulig glæde af sine naboer.

Oplysninger om konkurrencen

Hvem kan deltage?

Alle villaveje i Nordjylland kan indstille sig selv, hvis de synes, de har gjort noget ekstraordinært for sammenholdet. Det kan eksempelvis være, at man er fælles om at flage på hinandens fødselsdage, at vejen hver anden måned spiser aftensmad sammen, eller at naboer sammen går aftenture for at forebygge indbrud i området.

Udfyld formularen nedenunder og kom med en god begrundelse, hvorfor det netop er jeres villavej, der skal vinde.

Sidste frist for indsendelse er lørdag den 2. juni 2018, og vinderen findes og offentliggøres i uge 25.

Præmie

Præmien er på 10.000 kroner og skal dække udgifterne til et fælles arrangement som eksempelvis en vejfest eller et gyngestativ til fællesarealet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Dommerpanelet

Dommerpanelet består af Steen Royberg (formand for Ejendomsmæglernes Fond), Claus Andersen (adm. direktør i Nordjyske Bank) samt Jeppe Søe (journalist,foredragsholder m.m.).

Mød sidste års vindervej

Moltkesvej i Dronninglund blev vinderen i 2017. Her har man nemlig et sammenhold udover det sædvanlige - alt fra en fælles vejsang, der starter med linjen ’’du burde købe dig en byggegrund her på Moltkesvej – for vi er så sej’’, vejfester, nabohjælp, børnefødselsdage, arbejdsdag, julepyntningskonkurrencer og mange andre sociale aktiviteter.

På vejen indbyder flere forskellige aktiviteter ligeledes til hygge, fællesskab og generelt et godt naboskab i løbet af året. Det gælder blandt andet også en kagekonkurrence, hvor de kæmper om at vinde den ’’Den Gyldne Kagerulle’’ og en Halloween-fest for børnene. Her går alle børnene fra vejen rundt til samtlige huse og har masser af sjov med ’’slik eller ballade’’, som ender ud med en kåring af vejens bedst pyntede hus.

- Vi er selvfølgelig utroligt stolte over at være blevet udvalgt til Årets Villavej 2017. Vi har et fantastisk fællesskab og sammenhold på de tre stikveje, som udgør Moltkesvej. Alle er uselviske og hjælper hinanden, når der er brug for det. Og så har næsten alle 30 huse på vejen børn. Det betyder jo, at der er mange på samme alder, der har nytte af hinanden på den ene eller anden måde, siger Heidi Bach Jensen og fortsætter: - Nu ser vi frem mod august, hvor vi vil bruge præmien til en ekstraordinær stor og god vejfest.

Udover præmien på 10.000 kroner fik Heidi Bach Jensen og hendes naboer på Moltkesvej i Dronninglund et Årets Villavej 2017 vejskilt, som stadig pynter ved indkørslen til kvarteret.